Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Lilla Paulia och jag

| Inga kommentarer

image

Vi trivs rätt bra, saintpaulian och jag
Hon har blommat konstant sedan jag köpte henne i mitten av september och satte i fönstret på mitt kontor.
I förrgår hade MB lagt ett par gardiner på mitt skrivbord och frågade om de dög.
MA vill inte ha några gardiner och skänkte mig gardinstången
AB är tre meter lång och satte utan trubbel snabbt upp stång och gardin.

image

Fönstret är så smalt att jag bara behöver ena gardinen. Syftet är egentligen att solen inte ska blänka/lysa i skärmen (det blir så trist att alltid rulla ner persiennerna eller markisen.)
Nu ska jag bara hitta ngt som håller gardinen åt sidan.

Glädjande nog får jag stanna till mitten av februari Därefter håller jag tummar och tår att jag gjort mig oumbärlig så jag blir anställd

Ack vad glad jag är att jag frågade om jag fick arbetsträna där!
Nu ska jag bara hitta en säck tålamod och en tunna ork… kanske finns vid regnbågens början?

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.