Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Meet Moto

| Inga kommentarer

Vi har ett par urtrevliga grannar. Grannar som ibland önskar att jag ränner’ över vägen så fort jag kan och åtgärdar div tekniska trubbel. Som tack för hjälpen brukar vi bli bjudna på underbar middag. Jag gillar sånt’. Nu ansåg de i alla fall att det inte var nog och jag fick ett (alltför) presentkort i ett teknikvaruhus. Just denna butik har jag bara dålig erfarenhet av sen många många år tillbaka. Men ett presentkort är en fin gåva så jag bet ihop.
Igår lyckades jag med konststycket att vinna en fin summa på bilbingot med svärmor Därför tyckte jag att NUUU var det dags att gå in i den där butiken…
Misstag!
Jag var rasande och talade till slut om högt och tydligt varför jag slutat handla hos dem. Barnsligt, mmm, men för att citera min lillasyster så ”blev jag arg”. I montern hade de Gear S, den klocka jag egentligen ville haft. Ja, jag provocerande nog säljaren en smula när jag tyckte att om den låg där så hade de väl en sådan att sälja! Och om jag fick den till halva priset skulle jag befria honom från det exemplaret trots att det var smutsigt.
Men jag var hur korkad som heeeellst för den skulle åter till Samsung. Jaha, men den låg iaf framme ju!
Nå då ville jag ha en Motorola Moto 360, svart, tack. Nä någon sådan hade han inte. Nähä vad har ni då? Är det bara iWatch för hela slanten nu?
Nästan, blev svaret, och den passar ihop med iPhone.
Jojo, nu tänkte du till gosse lille… du missade bara att jag i handen höll min Samsung Galaxy S6!
Nåväl, jag ansåg nu att om de var ett kundvänligt företag så fixar de Moto från en annan hörna av landet till butiken i stan.
Nänänä, nu var jag visst blond igen som trodde på en sådan service!
Jag tror att det rök ur öronen när jag stampade ut…

På väg hem ringde jag kärleken och beordrade utgång. Vi ska titta på äppeltavlan i Kivik och hämta klocka i Ystad! Jag behöver en kaffe innan vi åker bara…

Så vi åkte och kärleken är så nöjd med att sitta där och sova lite, titta på omgivningen och sen snarka lite…
Tavlan var vacker, personalen trevligare än här, klockan med hem och jag har lekt en stund. Fullt nöjd så här långt.

image

Tack till grannar och bingo för sponsring

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.