Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Jag blir tvär

| Inga kommentarer

Ja jag blir rysligt tvär och en person jag inte vill vara när dagens i-landsproblem inte blir hanterbart.
Jag pratar om att vara utan Internet!
Andra dagar i veckan kan jag sysselsätta mig med annat om nätet skulle vara trasigt men inte på en fredag. Fredagarna behöver jag Netflix odyl för att distrahera illamåendet. Jag behöver Strike Back-maraton för att inte fokusera på biverkningarna de 20 timmar de sitter i. Så när nätet är nere en fredag blir jag så sur att jag inte står ut med mig själv ens.

Nu när biverkningarna så sakta börjar rinna bort då kommer nätet åter. tvaar2

Typiskt.

Nåja då kan jag ju äntligen slänga upp lite foto på molnet så jag kan ladda ner nya från kamerorna så att de båda är redo inför helgens fotograferingar.
Note to self – ladda BATTERIERNA!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.