Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Plankan

| Inga kommentarer

image

I lördags firade vi ”minstingen” som fyllt tjugoarton. Det kan lätt gå över styr när vi samlas alla. Ett tecken på vår knäpphet är utmaningar.
Mellansysterns äldsta tös fick påminnelse på mobilen om att det var dags att göra plankan. Hon trissades svårt av mostrarna, ffa denna mostern, att göra sin planka. Sagt och gjort, hon kröp ner på golvet och intog positionen. Hoppsan hejsan, där kom tösabitens mormor och trängde ner sig för att… tidsutmana sitt barnbarn 😂
Vad händer då?

image

Bland skor och kvinnfolk kommer tösens yngre morbror och knör’ ner sig… och intar plankan-position. Någonstans ungefär häääär gråter jag och min mage värker… som jag skrattar.

Underbara knäppa familj!
Löv u allihopa!

image

Systers tårta med mjölkchokladfluff, äggkräm och smörkräm.

image

Tyvärr inte alls så rosarandig som jag hoppats. Syster var ganska nöjd ändå och det är ju huvudsaken Smile

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.