Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Väl förberedd dukar jag upp

| Inga kommentarer

Maken skulle på neurografi idag. Genom att skicka mycket svaga elstötar genom händerna kan man avläsa hur det står till med känseln. Maken har väldigt ont av sina tummar, pekfingrar och långfingrar, de ”funkar” inte (tappar saker mm) och smärtar ändå. Nu tror doktorn att han har karpaltunnelsyndrom i båda händerna och det blev väl på ett ungefär bekräftat idag. Svar kommer senare och garanterat följt av remiss till handkirurgen.
Undersökningen tar ca 1 till 1.5 timme. Just det väntrummet vet jag är trist och har dåliga soffor/stolar. Så jag hade förberett mig Wink

image

Region Skåne bjuder på gratis wifi 👍Smile Tackar tackar!! Så plattan på jackan och jackan på bordet. Sticket i knät och så gick 45 minuter betydligt fortare än vanligt.
Själv är jag galet öm i min armhåla. Jag har fått utslag pga att de satt plåster jag inte tål. :'( OM jag måste genomgå fler bioptsiter (svärmors envisa uttal) biopsier måste jag komma ihåg att påtala vad de får använda och vad de ska ge 17 i att komma nära med.
Nu tar jag lite allergimedicin (heeej pollen-är det vår?) värktabletter och kanske slinker det ner en liten John-Blundare också. Blir nog en strumpa på handen så jag inte river hål på mig själv…
Natti!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.