Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kolamossen – Landön

| Inga kommentarer

Efter att ej-bofasta-grannen kommit in och klagat på fåglarna ännu en gång var jag rasande! Vi kom iaf till ett gemensamt beslut att hon ska skicka ett sms när de kommer till Landön och skicka ytterligare ett när de åker. Åter ville hon att vi ska hålla fåglarna inne HELT när de är här. ”Kan ni inte ha dem inne hos er om ni nu tycker så mkt om dem?” SUCK!!
Så för att bli av med frustrationen klädde jag mig för en powerwalk som blev en skönt skogs-foto-runda Wink

Ja, jag förstår piken - jag skulle ha gått på förmiddagen istället (men då var jag inte arg)

Ja, jag förstår piken – jag skulle ha gått på förmiddagen istället (men då var jag inte arg)

Fick mig att tänka på Bland tomtar och troll...

Fick mig att tänka på Bland tomtar och troll…och nu hade jag så full koll på alla skogsljud att irritationen var borta.

Jag hörde örnar och Hacke Hackspett samt skarv. Jag tror det är en skarv jag fått på bilden. :P

Jag hörde örnar och Hacke Hackspett samt skarv. Jag tror det är en skarv jag fått på bilden. Razz

I början på april är det 20 år sedan jag var på Landön första gången. Denna vägen har jag dock aldrig gått. Den provar jag!

I början på april är det 20 år sedan jag var på Landön första gången. Denna vägen har jag dock aldrig gått. Den provar jag!

Lagom spännande väg...över vången och i hörnan tror jag att jag har någon form av genomfart. Lunka på...

Lagom spännande väg…över vången och i hörnan tror jag att jag har någon form av genomfart. Lunka på…

Hmm...det här blir ju spännande... Jag som har ont och med två kameror. Bit ihop och ta ett steg i taget...

Hmm…det här blir ju spännande… Jag som har ont och med två kameror. Bit ihop och ta ett steg i taget…

Det gick! Jag kom över! Glad över att Highland cattle befann sig i liten hage och inte ute där jag gick...

Det gick! Jag kom över! Glad över att Highland cattle befann sig i liten hage och inte ute där jag gick…

Bautastenar finns det här och var på Landön

Bautastenar finns det här och var på Landön

...även trasiga...

…även trasiga…

Surprise! Lägerholmen! Fast från detta håll har jag aldrig fotat den ;)

Surprise! Lägerholmen! Fast från detta håll har jag aldrig fotat den Wink

Jaaaa jag vet! Känns i hela kroppen att det är otyg på gång!

Jaaaa jag vet! Känns i hela kroppen att det är otyg på gång!

Så var det dags igen...men denna är mkt lättare att ta sig över.

Så var det dags igen…men denna är mkt lättare att ta sig över.

Om någon månad kan jag få en kopp kaffe på 108-an igen ;) Idag fanns där inget tyvärr, hade suttit bra efter över 1,5 timmes vandring.

Om någon månad kan jag få en kopp kaffe på 108-an igen Wink Idag fanns där inget tyvärr, hade suttit bra efter över 1,5 timmes vandring.

Tyvärr tappade mobilen GPS-signalen i skogen och visar bara halva rundan Frown Skiiiit! Nåja, det blev iaf 1 timme och 45 minuter och 7,54 km idag. Nu är jag trött och ska ta en halvtimme på kudden innan kvällsmaten.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.