Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Terapeutisk runda

| 2 kommentarer

När jag mår dåligt finns det egentligen bara en sak att göra – ut och GÅ!

Med tanke på doktorns telefonsamtal i fredags mår jag allt annat än bra. Jag försöker att tänka positivt och att det ” bara” är min reumatism som spökar. Jag orkar lixom’ inte med fler diagnoser…

Men som sagt – ut och gå och en dag som denna med +3 och solsken fick kamerorna följa med mig.
På 400D sitter 70-300mm-objektiv och på 60D sitter fast 50mm-objektiv. Ser nog hellöjligt ut Razz Men så what?

Med dessa mjuka kullar i siktet börjar jag så smått att släppa på spänningarna.

Med dessa mjuka kullar i siktet börjar jag så smått att släppa på spänningarna.

Högvattenstånd idag - för två dagar sedan kunde man gå torrskodd till Lindö ;)

Högvattenstånd idag – för två dagar sedan kunde man gå torrskodd till Lindö Wink

Lägerholmen - oj, har jag nog aaaaldrig fotat förr :P

Lägerholmen – oj, har jag nog aaaaldrig fotat förr Razz

Ups, blidde' visst en till. Ja, jag gillar fyren som står utanför Landön. Den tittade jag på när vi gifte oss för 18 år sedan.

Ups, blidde’ visst en till. Ja, jag gillar fyren som står utanför Landön. Den tittade jag på när vi gifte oss för 18 år sedan.

Hoppsan! Jag mår visst redan bättre! (Halva rundan avklarad)

Hoppsan! Jag mår visst redan bättre! (Halva rundan avklarad)

Sist jag såg denna anka var när syster och jag gick rundan. Då låg den infrusen i tången. Fler som blir glada av solen ;)

Sist jag såg denna anka var när syster och jag gick rundan. Då låg den infrusen i tången. Fler som blir glada av solen Wink

Ensam svan i hamnbassängen.

Ensam svan i hamnbassängen.

co_MG_5300co_MG_2162

co_MG_5277

co_MG_5287

Dagens runda. 1 timme och 14 minuter, 3,24 km. De röda punkterna är när jag stannat och fotat ;)

Dagens runda. 1 timme och 14 minuter, 3,24 km.
De röda punkterna är när jag stannat och fotat Wink

Nu hoppas jag att feelgood-känslan sitter i ett tag. Iaf tills i morgon när jag kan ge mig ut igen om det skulle behövas (vilket jag tror…)

Jag tror till och med att själen är i så pass någorlunda balans att jag ska prova att spela lite Mario med kärleken efter maten!

Share Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.