Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Ett sjätte sinne?

| Inga kommentarer

 

wpid-20150101_130326.jpg

Idag gifte sig mellansystern med sin riddare i silvrig Passat Wink
Hertzska villan var gemytlig, trevlig, lagom och serverade suverän mat.

Där står jag och känner mig för stunden som något katten släpat in. Störst i lokalen, misslyckad tårtskapare, surrig i skallen eftersom jag inte hör så bra och mycket folk gör allt värre bla bla och så vidare…
DÅ kommer han den där med ett sjätte sinne.
Då kommer han som är den bäste på att vara far.
Då säger han till sin förstfödda ”va fin du är idag”.
Han visste på något outgrundligt sätt.
Han gjorde, som vanligt, skillnad!
Det var vad jag behövde och gjorde resten av dagen så mycket lättare.
Tack far!

Strax därefter hör jag kärleken förkunna för någon att han inte behöver bära ring. Han vet att han är gift och att han aldrig kommer glömma det. På hans röst hör jag djup, ärlighet, värme, kärlek…
Det blev en mycket bra första dag på 2015!
Låt resten av året följa i samma anda, tack.

Just det, det finns ju två ”herrar” till med sjätte sinne som kommer och ger mig en kram eller busar lite när jag behöver det – Alfred och Vincent, mina vitaminpiller!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.