Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En sådandäringa fredag

| Inga kommentarer

Numera är inte fredagar min favoritdag i veckan. Kan nästan säga att veckan består av sex dagar för fredagen räknar jag oftast bort.
Det finns fem personer som jag klarar av att ha i min närhet denna usla dag i veckan – det är maken och syster med tre gossar. Alla andra går (förlåt) bort för jag orkar inte både att vara social och hantera biverkningarna av MTX.

I fredags kom iaf den där lilla goa familjen och syster behövde styra om sitt inre så vi tog våra japaner, klädde oss och gick ut på en liten fotorunda. (Händerna hade nog önskat att jag valt en liten kompaktkamera eller möjligtvis mobilkameran istället)

Ljuva sol - vacker solnedgång över havet

Ljuva sol – vacker solnedgång över havet

Tja, att ta bilder på månen tar visst aldrig slut...

Tja, att ta bilder på månen tar visst aldrig slut…

Kallt, krispigt, vackert

Kallt, krispigt, vackert

Fler som längtar till sommaren? Känner sig bortglömd?

Fler som längtar till sommaren? Känner sig bortglömd?

Kollisionskurs? Norrgående flyg hade iaf en mkt kringlande/svajande röklinje som om det väjt undan så där i sista minuten.

Kollisionskurs? Norrgående flyg hade iaf en mkt kringlande/svajande röklinje som om det väjt undan så där i sista minuten.

Kunde inte låta bli.... ;)

Kunde inte låta bli…. Wink 

 

Idag har jag färgat lila MMF till andra systerns bröllop den 1/1.
Bäst att börja i tid när händerna inte är som de var förr…

Nu blir det kaffe, sticke och lite Björn Skifs innan kudden kallar.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.