Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Gåva på röntgen

| Inga kommentarer

Det är första gången jag fått en gåva på röntgen!
Efter lite information från arbetsterapeuten om hjälpmedel var det min tur att smita till röntgen. Dr hade bokat lungröntgen och några bilder på min förslitna vänster axel. Röntgensköterskan gav mig snabba order om att ta av linnet pga knapparna och bh pga spännena i ryggen. Jag fick en t-shirt att ha på mig under röntgen. Tack!
Så ställdes jag in i rätt vinkel och kom plötsligt på att gummibandet till flätan har en metallbit! ”Hoho!” tjoade jag… ”ska jag ta bort gummibandet eller har du en klämma att låna mig? ”
Då kom hon med…

image

… världens minsta klämma! Hahahaha ca 2,5 cm lång… eller kort, beroende på hur man ser det. Den lyckades med stor möda hålla flätan på hjässan iaf. Wink
När jag var klar och klätt mig igen skulle jag återlämna klämman men se ”den får du behålla” sa sköterskan ”som när man var liten och fick klistermärke hos tandläkaren… ” Hahahaha! Jag tackade och satte den i håret. Hon frågade om jag ville ha en till att sätta på andra sidan Wink Nej tack, spara den till någon annan som varit duktig, svarade jag.

Därefter fick vi prova att doppa händerna i parafinbad. LJUVLIGT!!!! Åh så ljuvligt! Handgympan gick mycket lättare sen. Knappt hann vi klart med händerna innan vi skulle till rummet intill för fotgymnastik. *puh*
Så fick vi långlunch och svärmor bjöd på köttbullmacka i soliga kollo.
Efter lunchen kom det jag väntat på… vattengympa! Alltså… jag kunde fortsatt en halvtimme till!!! Så kul! Så underbart! Sen jag skadade höften har jag inte fått köra aerobic som förr. En av anledningarna till att jag är dubbelt så stor nu som för 15 år sedan Frown
Men vattengympan var ju aerobic i vatten!! Jag kan alla rörelserna sedan gammalt! Ja JÄKLAR (förlåt) så kul det var! Jag kommer ha VÄRLDENS träningsvärk i morgon! Hahahaha.
Just nu sitter jag mest och myser, det är längesedan jag hade så lite värk som precis nu!
Nåja, njut så länge du kan… i morgon har du förmodligen ont av annat slag förutom det vanliga…
I morgon är det bland annat konditionstest och utprovning av hjälpmedel på schemat.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.