Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Fallenhet

| Inga kommentarer

Ja nu är det rent galet hur positiviteten haglar Razz
Igår var jag på ett sådant där energikrävande och ångestgivande möte. Ny handläggare på FK skulle så klart ha så mycket information som möjligt om mig på väldigt kort tid.
Förklarade vad jag gjort, och gör, på jobbet med Photoshop, Illustrator, InDesign med mera. FK frågade om detta var något som min handledare på jobb ser att jag har en framtid med. ”Ja, hon är duktig och har fallenhet att jobba med detta”. Tror jag växte några centimeter till Wink

Trots det har jag ändå svårt att tro på mig själv. Det är väl bara så att jag får göra mitt bästa och duger inte det får jag försöka lite till. Misstänker att det är jag själv som har högst krav på vad jag levererar.

I morgon är jag ledig och hoppas kunna sova en del, köra lite yoga för nu vill jag bli av med tröttheten!!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.