Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Mellandags tradition

| 2 kommentarer

I mellandagarna brukar vi barn bjuda in oss själva på lutfiskmiddag hos paranteserna.
image

image

Fyra av gästerna tycker inte att lutfisk är något man kan äta. De fick pannbiffar med lök och brunsås. Vi andra åt lutfisk, potatis och senapssås så det stod härliga till. Några hade sådana där gröna runda oätliga saker också på sina tallrikar…
image

Trots att vi var bågnande fulla efter middagen fanns det visst ett litet hörn där gröten kunde bädda in sig. Wink

Syster och jag tog en runda runt Solhaga med Dakka (hennes ene hund) för att packa ihop maten så det skulle finnas plats för kaffe.
image

image

Senaste svågertillskottet fyller år den förste januari och jag fick igårkväll en önskan om tårta till kaffet. Det var slut på grädde i affären och här hemma fanns inte mycket kvar. Så jag gjorde en Margots chokladkaka utan bakpulver (blev kladdkaka då) och skumtomtefluff.
Den var visst mycket god för trots överfulla magar försvann den fort.

Tack mor och far för att vi får bjuda in oss själva! Grin Heart

Share Button

2 kommentarer

  1. Tack syster! Den var jättegod

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.