Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Du får det ju retroaktivt!

| Inga kommentarer

Idag är jag inte på topp kan jag ju säga.
Inga pengar så långt ögat når…

A-kassan, som jag har betalat till sedan jag var 18-19 år gammal, sitter som en stor cementsugga och blockerar allt.
Först fick jag inget arbetsgivarintyg från kommunen och när jag väl fick den var den fel i tid. Det ska inte vara de senaste 12 månaderna som det står i blanketten utan senaste 12 månaderna INNAN jag blev sjukskriven. Bad kommunen om nytt över rätt tid.

Idag fick jag reda på att A-kassan anser att det saknas cirka två veckors arbetsgivarintyg *suck*. Om de nu vill ha 12 månader och 14 dagar får de väl skriva det!!
Nästa aber är att jag har ett företag sedan 10 år tillbaka. Ett företag som inte har haft någon aktivitet sedan ett par år tillbaka. Men jag ska visst skriva ett arbetsgivarintyg åt mig själv på vad som gjorts i firman *skrattretande*. Jag har ju sagt att det inte finns någon aktivitet i det!
Och det tredje, är nog lättast att åtgärda, är ett taxeringsunderlag (?) från skatteverket. Nu har jag ju lite kontakter på skatteverket så jag tror att det kommer att vara lättast. Skönt att något kan vara mindre jobbigt…

Alla instanser försöker trösta mig med att ”du får det ju retroaktivt”. Jaha!! Kan jag säga det till Tele2 till exempel? Ni får era pengar när jag får mina… Nä, just det, det funkar ju inte på det hållet. Men till A-kassan kommer jag säga att jag betalar avgiften när de har behagat att ta beslut så jag får mina pengar! DEN fighten ska jag iaf ta!

Nu vet jag ju var det finns pengar att låna men lån ska betalas tillbaka och jag gillar inte att låna. Jag vill ha de pengar jag betalat in i hela mitt yrkesverksamma liv! Men jag måste ju tanka bilen med något Frown

Tack och lov kunde jag släppa allt tänk kring pengabekymrena på jobb. Skapade en höstigare bakgrund till bloggen Smile
Och så kom S på besök och hörde sig för hur det går för mig, hur jag mår och hur närmsta framtiden ser ut. Jag får vara kvar på Arbetskraft Syd och det är jag så innerligt tacksam för! Grin
M har också lovat att följa med på samverkansmöte när det blir dags. Smile Underbart!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.