Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Oj då!!

| Inga kommentarer

När vi byggde ut huset 1999 var far och jag duktiga och drog en telekabel till sovrummet. Första jacket behövde vara där pga att vi hade våra stationära datorer där inne och ett hederligt gammalt uppringt modem. Vi var faktiskt vääääldigt duktiga och la kabeln i golvet och genom väggen.
Sedan dess har det periodvis varit taskigt med linjen och ingen har förstått varför. Det har till och med varit telegubbar här ett par ggr som bara kliat sig i huvudet och konstaterat att det är för klen kabel vi använt.

Idag vet jag att det inte var för klen kabel.
Idag fick jag svaret när jag började renovera väggen mot sovrummet.

image

Så urbota dumt!! När vi satte golvlist i tv-rummet lyckades vi sätta en dyckert rakt genom telekabeln! Razz

Tilläggas bör att jag flyttade första jacket tillbaka till tv-rummet för två år sedan och sedan dess har det varit stabilt med både Internet och telefoni…undrar varför? Hahahahaha….

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.