Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Vänligheten finns!

| 5 kommentarer

Idag fick jag åter igen känna på att vänlighet och medmänskligheten finns Grin

Passaten har inte rullat på tre eller fyra veckor – mkt pga att förarrutan inte gått att få upp (hissen har havererat och ny är beställd). Det är otäckt att köra när det viner och blåser en i örat så jag har kört mina ärenden när maken kommit hem från jobbet. I morgon ska jag ju till stora staden Kristianstad och köpa ny rem till gräsklipparen och tyckte det var en bra tanke att köra Passaten lite. HA!! Den var stendöd. Fram med Renaulten och startkablar. När alla delar hade rätt kontakt startade Passaten direkt och vi körde till Fjälkinge för att tanka både bil och oss själva. När själva tankningen var klar hade maken lullat in på Frasses och börjat beställa maten. *suck* Passaten var stendöd igen Frown Den brukar ju ladda upp sig tillräckligt på den sträckan! In på Frasses och stoppa beställningen, in på macken och be om startkablar eller booster. Efter en stund fick vi låna startkablar (våra egna låg kvar hemma…) och biträdes väninna körde VÄNLIGT fram sin nya Volvo som starthjälp. Hmm…VAR fanns batteriet på den däringa Volvon då?? Hon visste inte så det blev till att leta. Vi hittade och det fick ändras position av hur bilen stod för att kablarna skulle nå. *torkar svetten ur pannan* Men det var lögn i London att få kontakt nog för att få igång min bil. Då kommer det två herrar och hjälper oss Smile De provade samma saker som min käre make utan framgång. Till slut säger den ene ”det är väl fel på kablarna – släng dem (fast de hade vi ju lånat så det gick ju inte…) jag kommer med min bil och mina kablar istället”.
Vi tackade tjejen för att hon så snällt ställt upp och så byttes det bil framför min. En gammal hederlig Volvo-kombi ställde sig nos mot nos, kablar av äldre modell kopplades och POFF startade min kära Passat.

Jag blir alldeles varm om hjärtat att vänligheten och medmänskligheten fortfarande finns! Det är så många tillfällen som folk bara går förbi och ”sköter sig själva”.

Tjejen på Frasses hade fattat att det var trubbel med bilen och bara förberett det maken beställt. När hon såg att bilen rullade och maken var på väg in satte hon igång med själva stekningen. Heart Gör mig också alldeles varm om hjärtat!! Vilken empati och service! Hamburgarna åts i en bil som fick gå på tomgång. Väl hemma kopplades laddaren för i morgon SKA jag till stan. Jag tror att jag kör till Vanneberga Bil, går in och pratar om fönsterhissen…startar sen bilen igen så är det lugnt att köra till stan Wink Startar den inte får jag hjälp på rätt plats Grin

Mmmm…ibland är jag lite smart Wink

Share Button

5 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.