Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Gerda blir trettiotio!

| 3 kommentarer

För ca två månader sedan var far här av någon anledning som jag inte kommer ihåg nu. Vi kom iaf att prata om att Emma har sin domän och jag har min men Gerda har ingen. 10 minuter senare hade jag bokat hollunge.se Wink Nästa steg blev att ladda upp wordpressfilerna, skapa grunden till bloggen och sen fick jag en fil av Ante med Gerdas gamla blogg (från när den låg på Emmas domän). Nu kunde jag lägga upp hennes gamla inlägg och foton med vissa justeringar bara. Kruxet kom till att Gerda börjat en ny blogg på wordpress och jag ville ha tag på dessa inläggen också även om de inte var så många… Under förespegling att jag skulle försöka lägga in en smiley-plugin lyckades jag få tillträde och kunde hämta lite inlägg *hehe*. Nackdelen var även att den var klar så långt innan – tänk om hon skulle få nys om den? Eller om jag skulle försäga mig?

Mitt i renoveringen undrade far om jag fortfarande var inställd på att göra tårtan till Gerdas dag. Jodå, bara det fick vara fritt från sågspån och annat yrande damm så var det inga problem. Far och mor skulle ändå på något uppträdande i kyrkan på fredagen så den var fri från snickeri här.
Behöver jag tala om att jag bara ääääääääääälskar min bänk???

Tänk så lätt det går när man har ytrymme att arbeta på!

Tänk så lätt det går när man har ytrymme att arbeta på!

Det gick som en dans och vaxningen av bänken gjorde susen – den är så lätt att torka av! Blev lite orolig när jag spillde lite blå smörkräm och missade att ta bort det genast. Men det gick bort utan problem.

Lamporna lyser upp bra!

Lamporna lyser upp bra!

Jag gillar min ljusramp över bänken. Den lyser upp så bra så. Jag kan ställa fyra olika lampor till precis där jag behöver ljuset. Stor nackdel är värmen som kommer från dem, det gillar inte en tårta med smörkräm… Den fick mellanlanda i kylen lite då och då när jag vilade tassarna.

40-årstårta

40-årstårta

Tyvärr kraschade den lite i transporten Frown En rosknopp på undre tårtdelen och en av de tre på kanten. Knoppen kunde jag inte göra ngt åt men rosen gick att lägga på plats igen.

Älskade gossar sov gott på väg till Jernkällaren

Älskade gossar sov gott på väg till Jernkällaren

Far hade bokat bord på Jernkällaren i Höör.

Jag gillar Jernkällaren. God mat och mkt trevlig personal.

Espetada

Espetada

Man kunde välja mellan olika kött till sin Espetada. Jag valde kyckling. Köttet grillas på spett (hängandes) och var otroligt gott. Potatisen var också otroligt god och det var svårt att låta bli att kasta i sig allt. Gerda och jag delade en flaska vitt och mor, far och Emma en flaska rött. Alfred satt mellan mig och Anders och tryckte i sig köttbullar och pommes för fullt.

Vincent hittade Maja

Vincent hittade Maja

När gossen vaknat till och fått mat i magen var humöret bättre och rätt vad det var hittade han sin Maja <3

Alfred hittade moster

Alfred hittade moster

Gott med klubba efter maten!

Far höll tal till födelsedagsbarnet <3

Far höll tal till födelsedagsbarnet <3

Efter kaffet begav vi oss till fots till Södergatan…för mer kaffe Wink

Vincent - alias busunge - alias Wroooauwww...

Vincent - alias busunge - alias Wroooauwww...

Nu är jag helt slut. Fjärilen är installerad där uppe. Hon har sin rooooosa dator med sig och är nu inkopplad på vårt bredband. Tv:n låter för fullt och hon har avnjutit en caramel-latte <3.
Dags för dialys och sömn.

Share Button

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.