Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Frustrerande!

| Inga kommentarer

Det hela började med att far hade problem med sin blogg.

Eftersom han sitter vid datorn och jag vid mobilen får vi inte samma bild så jag fick också ta till den där stora maskinen. Men jag kom absolut ingenstans! Hade loggat in och skulle skicka upp ett foto när allt bara sket sig! Sidan kan ej nås.

Suck, då kör vi väl standardrutinen. Starta om datorn. Nope, Ingen skillnad. Starta om routern. Nix. Tömde cachen. Njet… Sladdtricket på routern. Icke sa Nicke… Försökte logga in på supporten – blankt nej. Frågade syrran som har samma hotell, hon kom in på både sin blogg och på min. 🤔

Provade via mobilnätet och det funkade. Absolut var det mitt Internet som strulade! Kom in på aftonblaskan utan problem

Svågern ringde. Mitt IP-nr är säkert blockat för så var det för dem för ett tag sedan. Ringde supporten och se – nu kommer jag in igen. Dock inte via appen.

2 timmar senare och jag har glömt vad jag skulle göra från första början 😂

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.