Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Det blidde’ mörkt!

| Inga kommentarer

Rätt som vi satt där med kaffet efter maten och skulle välja film slocknade allt.

Åtta värmeljus och ett blockljus tändes fort.

De åtta ljusen i 22-åriga takkronan lyser upp bra. Jag hamnar alltid tillbaka till orkanen Gudrun när jag ränner’ runt och tänder levande ljus.

Stjärnslingan får nu anses vara vinterljus och inte hamna i jullådan. Precis lagom ljus i hallen.

Atlas tyckte det var fruktansvärt orättvist att han inte fick leka med tärningarna

En strömlös kväll blev en mysig kväll med kex och ost, yatzy, levande ljus och Def Leppard, Iron Maiden, Whitesnake mm på Spotify.

Nu har jag så oändligt ont i lederna pga vädret så jag fick krypa till korset och ta lite nu-blir-livet-lättare-piller.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.