Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Tungt beslut

| Inga kommentarer

Den dagen man skaffar ett djur vet man att den dagen kommer då man måste ta beslutet att låta det gå över regnbågsbron. En förmån människan inte har… Ändå gör det ont.

Ludde var gammal och hade sista tiden svårt att gå. Veterinären hade nyttjat de läkemedel som brukar användas och när lederna till slut gjorde det svårt att gå sa vi adjö. Nästan 14 år fick vi busa med honom.

Truls, min älskade cementsugga, fightades med kvarglömda sommarkatter och fick en svår infektion som ledde till en leversjukdom. Behandlingen skulle bli oerhört jobbig för honom. Även här har djuren förmånen att gå över bron istället för att lida. Han blev 7 år och jag saknar honom enormt!

Idag är det dags för Ruffe att joina sina bröder Ludde och Truls. Han är gammal och dement. Glömmer att han ätit, kissar på sig, tappar päls och är trött.

Det gör ont! Sköterskan på kliniken säger att det är ju högsta beviset på att ett djur är älskat.

Älskade Ruffe – jag väntar ivrigt på att få se en regnbåge. Då har ni tid i er lek att titta ner till mig och husse en stund

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.