Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Finn fem fel Finn fem fel… 

| Inga kommentarer

Jag måste släppa det! Jag fick inte rätt information! Det är inte mitt fel… 

Jo jag hittar två som är ansvariga för att jag inte fått rätt information men likt förbaskat ska jag sätta mig själv som ett ”fel”. Jag måste släppa det, gjort är gjort och framöver blir det iaf rätt. 

Nu när jag varit inne i min tidningsbubbla (materialet måste komma till tryckeriet i rätt tid för att posten ska hinna leverera innan ett visst datum)  är det väldigt lätt att hamna i Alfons Åberg-syndrom ”ska bara”. Jag tog därför hem en app, Tidsrapport, för att hjälpa mig själv att inte jobba för mycket. FK är stenhårda nu när jag har sjukpension. Jag har ett spann på två timmar varje vecka som det är okej att jobba utöver. Men det gillar inte min psykolog… Hon är rädd att jag ska hamna nära brunnskanten igen. Jag håller med och tycker det är skönt att hon bromsar min framfart! 

I morse hade kärleken åter ett kärlkrampsanfall. ICDn behövde inte jobba – nitron fick stopp på eländet i tid. Jag blir påmind var gång om hur oviss framtiden är. Det är den visserligen för alla men extra för oss… 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.