Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En positiv insikt

| Inga kommentarer

Det har varit värsta pollenchocken senaste veckan. Jag har förberett med diverse meduciner’ för att stå emot klåda, snor och nysningar. Insåg för en stund sedan att jag inte tagit en enda av dessa meduciner’! Jag har inte behövt!
Jo näsan rinner en gång om dagen kanske. Jag nyser några gånger när jag är ute. Men jag har ingen ögonklåda svårare trubbel som jag annars alltid har.

Det kan bara bero på kosten.
Sen 8/2-16 äter jag bara sådant som har mindre än 5 kolhydrater per 100 gr vara. Jag har tappat 8kg och är för det mesta helt utan blodtryckssänkande tabletter! Magen mår tokbra av att slippa gluten.
Jo jag får svåra sockersug men det har gått bättre än väntat.
Att pollenallergin dämpats så rejält är en stark morot att fortsätta trots att viktminskningen går i snigelfart.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.