Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Jag säger som Porthos…

| 2 kommentarer

… God,  I love my work!
Fast, det är ju förstås olika… han älskar sitt jobb för att han får slåss så mycket han vill. Jag älskar mitt jobb pga all vänlighet, omtanke, glädje, samhörighet etc. Men känslan när Porthos (Oliver Platt) i filmen De tre musketörerna från 1993 utbrister God, I love my work! är den samma.

Jag har jobbat på många arbetsplatser sedan jag var 17 år. Inte på ett enda har jag varit med om ett arbetsplatsmöte som fokuserar på det positiva som där jag nu är. Morgonmötet (alltid torsdag morgon) inleds med Veckans positiva. Rundan runt bordet… alla får säga vad som varit bra/positivt sen förra mötet.
Därefter är det Arbetsmiljö. Inte gnäll, konstruktiva diskussioner om arbetsmiljön. Allt från dragiga fönster till dålig städning efter uthyrning.  Problemlösningar eller i alla fall förslag till lösningar duggar tätt.

Efter mötet fick jag en Frälsarkrans

image

Varje pärla har sitt syfte och du kan läsa lite om det här

Jag är helt slut när jag kommer hem. Ungefär lika trött som efter 10 timmars helgpass inom vården. Förhoppningsvis kommer jag landa så småningom i att mötas av denna värme. När jag lärt mig hur var och en tänker när de vill ha annonser, blad, häfte etc. Just nu lär vi känna varandra.

Jag ångrar inte en enda sekund att jag sökte mig till pastorsexpeditionen! Ångrar jag något är det att jag inte sökte det tidigare. Men det tjänar inget till att ångra så jag tittar framåt och ler. För på mitt skrivbord ligger en lista med uppdrag. Dessa ska jag utföra och slutföra med ett leende

Share Button

2 kommentarer

  1. Åh sånt band har ju jag med, undras var det har blivit av.

    Jag hoppas att vi snart kan säga att vi är kollegor. Smile

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.