Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kyrkvandringen fortsätter

| 2 kommentarer

image

Det förekommer lite ovisshet hur en del nödvändiga program installerats på ”min” jobbdator. Det ställer till vissa bekymmer när uppgifter om ägare till abonnemanget saknas Uppdatera blir aningens svårt också.
Så jag bekantade mig lite mer med GIP och baksidan av hemsidan så länge.
M kom in och önskade att jag skulle liva upp bladet till Sinnesromässan. Hon önskade tex Rinkaby kyrka på framsidan. Kul!
När jag ändå inte kom åt InDesign så beslöt jag mig för att köra ner till Rinkaby och fotografera resterande tid av dagen.
Jag hade ju sagolik tur för kyrkovaktmästaren gick och krattade i gången. Samma man som hjälpte mig flytta datorn förra veckan! Han var snäll och öppnade kyrkan och ställde iordning altaret för min skull! Tack!

image

Jag får nog säga att denna och Kiabys än så länge är finast.
Jag har fler att besöka inom pastoratet, min kyrkvandring fortsätter

Share Button

2 kommentarer

    • Jaaa [emoji]e415[/emoji] Synd jag inte har bättre utrustning. Kyrkor är banne mig inte lätta att interiörfotografera [emoji]e403[/emoji]

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.