Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Vattenkul

| 2 kommentarer

image

Jag har merparten av sommaren haft alldeles för ont i händerna för att kunna hantera min kära Canon. Det har varit deprimerande att inte kunna.
I förrgår tog jag en extra sepåf@npilla och manipulerade mig själv så mycket jag kunde för att gå ut på bryggan. Vanliga bryggor går ganska bra men flytbrygga är pest!
Nå, jag klarade mig mkt bra ända tills syster tog båten på egen hand och drog ett bredställ så svallvågorna fick bryggan att bete sig som en berg-och-dalbana. Då höll jag på att mata fiskarna…
Idag var jag knäpp nog att göra om hela äventyret för U skulle också åka ring. Jag spädde på mina sepåf@npiller och travade ut. Förutom att fota de vuxna som lekte fick jag även dokumentera när V lärde sig hur flytvästen funkar

image

och A vågade släppa stegen och ”simma”.

image

Nu kommer jag ha världens träningsvärk i benen i morgon. Jag kommer nog inte kunna göra så mycket med händerna men jag har haft många skratt

Share Button

2 kommentarer

  1. Hahahahahahaha så himla roligt att jag skrattar på mig!

    Tack för alla foto! <3

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.