Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Ge barnen härliga sommarminnen!

| 1 kommentar

image

Jag tog ngr sepåfanpiller i förmiddags för att kunna vara med ute. Det är lätt att bli beroende så jag nyttjar dem bara när det är verkligt behov. De tog inte illamåendet med skallebank åtminstone.
Vi har börjat att röja vid vår brygga för att renovera den. Här nere kan systers barn och hund bada utan trängsel och förbud. Dessutom är det ett förbenat bra ställe att rensa tankarna på!
Syster och svåger gjorde merparten av jobbet och jag njöt av pojkarnas lek.
Ogräset är så högt att det blir som en djungel för dem. De sprang upp och ner på strand och i havet. Så hände det som vi väntat på, stövlarna blev fulla av vatten. MEN så kul de hade!
Jag hoppas de kommer prata om sina somrar på Landön när de är vuxna, så som vi systrar pratar om somrarna i Nåthult och i Sövröd.
I morgon kommer päronen och mellansyster med make också hit! En heldag med hela familjen!
Finns kanske en risk att jag behöver en liten bit sepåfanpiller i morgon också. Vi får se. Sommarvädret är iaf exakt så perfekt som jag önskar! Det är underbart! Smile

Share Button

En kommentar

  1. De kommer ha många härliga barndomsminne <[emoji]e327[/emoji]

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.