Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Går inte att sova!

| 1 kommentar

Inte nog med att jag lyckats dra på mig en lunginflammation som ger hosta från ”hell”, värk i kroppen (mer än vanligt) och feber som gör det svårt att ligga ner och sova. Halvsitta går sådär…
Men just nu har jag en enorm klump i magen – ytterligare barn är borta! Först kidnappades Juni, sen hittas Lisa död i Kinnekulle och så Sandra (tror jag hon hette) i Kristianstad. Nu är ytterligare en tjej i Landskrona försvunnen men värst just nu är den 12-årige Joel från Sankt Olof. Jag får ont i magen!! Vad händer???
Inte får man någon klarhet i om det är den @!’/Confused#%$! utmaningen som går på Facebook om att hålla sig borta 72 timmar. Varför lämnar annars en snart tonåring sin mobil hemma och liftar till stan?
Så läser man att han är funnen på Emporia i Malmö. Glad och varm om hjärtat – det slutade lyckligt, jag kan sova. INTE! För nä det var ju ”kul” att driva med alla tydligen och skriva att han var funnen när köpcentrat stängde för flera timmar sen. Ja, jag borde ifrågasatt fyndet men jag ville ju så gärna… Jag klarar inte av allt som händer! Sätt GPS-er i alla era barns kläder… typ. Nyttja tekniken! Gör vad som helst!

Käre gode Gud – håll dina händer runt Joel och andra försvunna barn!

Share Button

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.