Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Soooov!!

| Inga kommentarer

Natten som gick var fylld av värk. Det var omöjligt att sova mer än några minuter åt gången. Gick inte att distrahera sig med bok heller.
Tog till slut en starkare värktablett och stoppade in hörlurarna med musiken från Tron. Det är märkligt men den musiken gör en lugn! M på förra jobbet sa att det var forskat i det, att den typen av musik följer något rytmiskt i kroppen. Jag kommer inte ihåg exakt vad det var men kontentan är att det lugnar. (Tack mentor för att du spelade den musiken på väg till Ystads djurpark för några år sedan).
Dagen fortsatte med starka mediciner. Jag blir aningen lullig av dem så det var lite vinglig tur jag tog med nya vännen.
Taskigt nog fanns det bara svanar och måsar att fota 😒 Var var gladorna? Örnarna? Inte ens en skarv visade sig!
Hmmff… nåja, det kommer mååååånga fler dagar. Lugn och fin…
När jag kom hem från vandringen fortsatte jag med att försöka fixa servern. Löste några problem men blev inte klar, får fortsätta i morgon kväll. För i morgon är det back to work för min del 😄 Tillbaka och tillbaka… ny plats visserligen men åter till ”jobb” ute.  Ska bli kul! Hoppas verkligen att jag kan vara till nytta!

image

Första scillan för i år! Härligt !

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.