Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kodning anno 80-tal

| Inga kommentarer

image

Som jag skrattar!
När jag började tredje året på musiklinjen gick vi i Glimåkra. Där fanns en DATORSAL!! WOW!
Vi fick en timmes undervisning i veckan och ibland kunde vi få tillgång även utanför skoltid.
Allt var i DOS och resultatet egentligen bara lite starka färger och ”rullgardin”. Längre än så tror jag inte vi kom… Det var iaf där och då mitt intresse för datorer vaknade *asg*
Hittade pappret i en kartong från förrådet vi håller på att tömma. Där låg brev från syster när jag var i Lesotho, kort och brev från ”Nisse” (min vän från Höör, hon kallades Nisse och jag för Laban). En trasig spanjorska (prydnadsdocka) som jag tror Dickie bet sönder som valp (varför har jag sparat den??) Hittade även min skapelse i träslöjden från 1979 hahaha, vilka minnen!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.