Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Den bästa årstiden hägrar

| 2 kommentarer

image

Våren är den absolut bästa årstiden enligt mig. Trots pollenallergi så älskar jag våren. Att se hur naturen vaknar. Att känna solen pussa kinden ljuvligt varm. Dofterna… när det doftar VÅR är underbart! Hela jag piggnar till när Gumman Tö har drivit Kung Bore på annat håll. Ja just i år har ju Kung Bore inte hittat hela vägen hit (såååå skönt).

I morgon ska jag på ett annat ställe och presentera mig och mina kunskaper. Jag hoppas väldigt mycket på detta ”jobb”! Inte är det på cykelavstånd och inte är det så kreativt i omgivningen som på det jag besökte idag. Jag har ändå förväntan och önskan om platsen jag ska besöka. På sätt och vis får jag fortsätta att hjälpa, jag får skapa, fotografera med mera.
Så håll tummarna gott folk! Kl 14 ons eftermiddag letar jag mig fram till min nya arbetsplats!
(Positivt tänkande… det du sänder ut ekar tillbaka – jobbet är mitt!) SmileWink

Share Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.