Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Beercan chicken och mys!

| 1 kommentar

Idag började vi… som vanligt (nästan) med storfrukost Nihlén/Norén. Mysigt!!
Pojkarna stannade och föräldrarna åkte och bytte husvagn.
Eftersom vi fyllde min bil med saker från gamla husvagnen igår var det bara att köra ner med bilen idag för tömning. Tycker det var ett mycket smidigt sätt när det bara var för ett dygn!
Syster plockade in sakerna på sina platser och jag försökte assistera svåger med förtältet. Det flöt på ganska bra!
Så kom andra syster med fästman och fortsatte assistera medan jag gick hem och befriande min kärlek från två busiga och husvagnsnyfikna pojkar.
För att inte gossarna skulle driva sina föräldrar till vansinne tog mostrarna dem med ut i havet. Mysigt!!
Ja, så nu har jag badat i havet tre gånger i år… bara en sådan sak lixom’ Wink

image

Jag är fortfarande knömätt på beercan chicken som vi fick till middag! G och jag gick hem och hämtade potatis i trädgårdslandet som foliegrillades till kycklingen. Gott! Och så enkelt!

Det stora minus nu är att jag känner att vid 21.30-22.00 ger min kropp upp helt. Den orkar inte hålla sig o schack mer. Det gör ont att resa sig, att bocka sig, att ta i saker, att röra sig öht. Jag måste hitta ett sätt att inte bryta ihop över det.
Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra

Tusen tack för en trevlig dag/kväll kära systrar! [emoji]e022[/emoji]

Share Button

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.