Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Nypremiär – 15 år senare

| Inga kommentarer

De senaste femton åren har jag inte kunnat bada i havet pga soleksem. Jag har fått hålla mig i skuggan när alla andra svalkat sig.

image

Idag grävde jag ner tassarna i sandbotten… och njöt! Tyvärr hade jag inte badkläder så jag fick nöja mig att gå i till knäna.

image

Gossarna hade roligt med moster i väntan på de andra vuxna som svidade om till badkläder.
Den lille lyckades jag få att ”koka kaffe” i vattenytan! En stor vinst för en som inte tycker om att få vatten i ansiktet! Duktig gosse doppade så mkt ansikte i vattnet att luggen blev blöt Grin Jag lyckades ju få en vattenrädd gosse att bli ett blötdjur för 8-9 år sedan så jag hoppas samma teknik funkar här med.
Detta innebär ju att moster måste leta reda på sin gamla baddräkt och hålla tummarna att den fortfarande håller fläsket på insidan. Tja, vad gör man inte för en älskad, blond, blåögd faddergosse? [emoji]e022[/emoji]
Håll tummarna att baddräkten är i gott skick för morgondagen!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.