Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En sällsamt givmild pys!

| 2 kommentarer

Han är allt lite tokig den där gossen/pysen/karlen…
Han är alltid givmild, en fantastisk problemlösare, tillverkare av två underbara ungar och en person som jag är mycket glad över att ha i min närhet.

Jag är fortfarande rädd att såra honom med ett förfluget ord men jag jobbar på det. Jag vill att han vet vad han betyder för mig, för oss, för många!

Förutom att han gett otroligt mycket i helgen har han dessutom fått igång vårt lilla pluttiga, men ack så behändliga, portabla elverk! Grin

Att bara säga tack känns futtigt, jag måste hitta på något najs’ till nästa gång Wink Jag tror jag har en sak redo iaf. Hehe…

Share Button

2 kommentarer

  1. Han vet syster, han vet!
    Han log från öra till öra när han hade läst ditt inlägg.
    Dessutom är han mäkta stolt över att han fick igång elverket. haha

    Tack för helgen!
    KRAM

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.