Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Samsung Galaxy S4 vc iPhone 5 – del 1

| 3 kommentarer

Det är två stående ”fighter” mellan syster och mig… det handlar om vilken kamera som är bäst (Canon så klart, hehehe) och vilket operativsystem  på telefon man ska ha (Android off course!)

Så käre svåger utmanade mig att jag fick låna hans ajfån 5 eftersom han har fått…ajfån 5s (?) Tja, ni ser hur insatt jag är i den däringa lurens namn…

Lite kul är det allt! Även om jag inte har en önskan att ha en ajFån så vill jag ju lära mig hur den fungerar. Finns ju ngr söta flickor i min närhet som säger att jag kommer fixa deras bekymmer med sina dito även om jag aldrig använt en. (Tack för era höga tankar om mig Sanna… Heart )

Såååå…nu sitter jag här med en iPhone 5 och ska VERKLIGEN vara sanningsenlig i mitt test!

Efter att ha glömt mitt lösen till mitt äpple-id fick jag bege mig till datorn och fixa det lilla problemet.

Att starta upp en iPhone från fabriksinställning är ingen större skillnad från att startat upp en Android. Läs och följ instruktionerna lixom’. Svårare än så är det inte. Så där får de båda en pinne var av mig.
1-1

Lite trubbel att få till surfmängd på mitt kontantkort hör varken till iPhone eller Android – det var ju Fleia-problem Wink Räknas alltså inte! Nano-simkortet  kom dock väldigt fort från Telia – plus till dem!

TANGENTBORDET

Jag föredrar helt klart Androids frihet att välja vilket tangentbord du vill ha. Är ju säkert en vanesak men mina fingrar söker sig automatiskt till knappar som inte finns på iPhone-tangentbordet.
1-0
Totalt:
2-1

BACKA

På min SGS4 backar jag med ett tryck på den nedre högra hörnan av skärmen. På iP är backapil uppe till vänster.
Samma sak som med tangentbordet – en vanesak.
0-0
Totalt:
2-1

Storlek

SGS är jag ju van vid även om jag anser att 4 är för stor, 2:an var bättre, mer lagom i handen.
iP är lättare än SGS4 men aningen för liten i handen. Ett mellanting hade varit Nillan-lagom Wink
0-0
Totalt:
1-1

Jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp detta med mitt test. Ska jag bara blarra på eller ska jag dela upp det i olika appars beteende?

Får ta en funderare med syster och svåger tror jag. Jag har ju lovat att vara ärlig…

Tja sen har vi en sak som kanske bara anbelangar kvinnfolk…en iP är MKT kallare att stoppa i bh-n än vad SGS är Razz

Share Button

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.