Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Critical level!

| 2 kommentarer

Energin står och blinkar rött, batterierna är på kritisk nivå!
Det har varit alldeles för mycket senaste två veckorna. Ingen tid för återhämtning. Så denna helg är totalt kravlös.

image

Inget trädgårdsväder, blåser för kallt, men att strosa runt och leta blomster är gott för välbefinnandet. Körsbärsträdet slår ut! =)

Grönpepparfilén till middag satt som en smäck! För en gångs skull hade vi efterrätt…

image

I morgon ska jag sova tills jag är helt utsövd och sen ta en kamerapromenad. Önskar jag hade orkat åka hem och fira lilla mor som fyllde år innan i veckan men det går inte. Får göra ngt roligt sen när allt lugnat ner sig.

Share Button

2 kommentarer

  1. Ta hand om dig. Kram

  2. Midda’n får bu behålla för dig själv, men efterrätten… Smile

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.