Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Försöka hitta lusten

| 4 kommentarer

Min fotolust försvann för en månad sedan pga vissa orsaker jag inte behöver gå in på här.

Så för att få tillbaka den har jag, efter påtryckning/utmaning från fotogruppen, satt på mitt 50 mm objektiv och asar kameran med mig överallt.

Idag blev det…

Gläder mig att se det gröna vakna trots att det ger mig nysningar.

Gläder mig att se det gröna vakna trots att det ger mig nysningar.

Möjligtvis ett magnoliaträd, har för mig att det är det iaf - får kolla lite längre fram i vår.

Möjligtvis ett magnoliaträd, har för mig att det är det iaf – får kolla lite längre fram i vår.

Ljuvliga blommor! Tror det är ett sorts körsbärsträd.

Ljuvliga blommor! Tror det är ett sorts körsbärsträd.

Share Button

4 kommentarer

  1. Nä men 50 mm objektivet. Det gillar ju inte du.
    Kram

    • Nä, jag har lixom’ aldrig fattat vitsen med det Razz Fick förfrågan om jag skulle sälja det om jag nu inte använder det? Nope, då tar jag hellre utmaningen att lära mig det Wink Så fotogruppen la in massor med exempel för att trigga mig – gulligt! Wink

  2. Du vet ju Anna att, de bästa bilderna blir med den kameran du har med!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.