Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Jag tror jag blir testad

| Inga kommentarer

image

Handledaren på jobb kom idag och sa att det behövdes en sida till i bildspelet. Öhööömmmm… Wink
Jag fick direkt en känsla av att han testade mig. Skulle jag åta mig uppgiften genast? Skulle jag låsa mig? Skulle jag kanske protestera?
Det ingick att skapa ett förstoringsglas som tydliggjorde var kunderna ska klicka på hemsidan. Hmmm… nu blev det en liten låsning trots allt.
En timme senare hade jag löst grafikproblemet och var nöjd =)
Sen återstod tråkgörat med att ändra menyerna på de redan befintliga sidorna. Jag hann det också… MEN just när jag skickade iväg filen till handledaren såg jag till min stora irritation, frustration och ilska att vissa bilder helt plötsligt var pixliga! Så var de INTE innan! Frown
Det blir problemlösning på fredag… suck…

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.