Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Snö, snö, snööö

| 1 kommentar

Det är lite märkligt det här. Jag gillar inte dessa snöoväder. Det blåser och blir rysligt kallt, mycket mer än vad termometern visar. Trots det håller sig värken hyfsat i schack! Beror väl på att det inte är några väderomslag, konstant -3 och blåsigt. Så tvärtemot vad jag egentligen tycker så gillar jag vädret. Helknäppt!

Jag har massor av tankar som far runt och irriterar, tröttar och gnager. Samtidigt ser jag ju att dörren där borta mot arbetsmarknaden börjar glipa. Den har ett kraftigt motstånd av mitt mående men sakta, sakta håller den på att öppnas. Om så bara för tio timmar i veckan. Att få ett litet jobb och på arbetstid få göra saker som jag tycker är superkul sporrar. Fota, skapa grafik, monter, layouta, snickra hemsidor med mera är ju så kul. Viljan pushar på men förnuftet har satt i hälarna och bromsar ”skynda långsamt”.
Det som tröttar är bristen på självförtroende. Jag måste peppa mig själv med att jag KAN! Plocka fram alla de positiviteter jag fick för några veckor sedan, ha dem som ryggdunkare.

Share Button

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.