Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En härlig promenad

| Inga kommentarer

Idag gick jag från Landön till Vanneberga för att hämta makens bil.
Det såg svart ut på himlen på förmiddagen och jag trodde jag skulle behöva ha regnkläder på mig.
Men rätt vad det var lös solen Smile
Härligt!!

Korna är underbara. När de ser mig komma börjar de tungt och klumpigt galoppera mot mig. Det fyller mig med barndomsminnen från Sövröd, Solgården, Korsaröd och till viss del även Nåthult.

Någon som vet vad det är för en blomma? (Jag vet….)

Nu börjar sakta alla ljuva höstfärger komma! Undrar om jag kan lyckas ta mitt önskefoto i år då? (Skog brinnande av höstfärger med en mörk himmel bakom och en strålande sol som belyser allt.)

Den där skylten hade jag velat ha! Ja, jag hade kunnat tänka mig att ha hela huset och öppna upp det gamla fiket. Med gamla dukar, gammalt porslin och kakor från gammal tid <3

Fläderbären hänger tunga! Synd jag inte tycker om saften efter dem…

Kanske skulle plocka lite nypon åt gojorna…kanske plocka till oss själva och göra riktig nyponsoppa!

6 km på 63 minuter är inte fy skam för en som inte gått långrunda på länge (och som stannade och pratade med djur och fotograferade längs vägen)
Bilen gick inte att låsa så jag fick köra tillbaka till Vanneberga och det var nära att jag fått gå hem Wink Då hade nog kroppen varit än mer mör än den är nu. Men jag fick köra hem och så ringer de när reservdelarna har kommit.

Idag har det varit gott och jag har nästan kunnat släppa a-kasse-skiten. Iaf under min härliga promenad.

 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.