Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En ny vän?

| 4 kommentarer

Just nu är det tungt av många olika anledningar. Jag har svårt att hitta lugn och frid i mig själv.

Jag skaffade mig en (förhoppningsvis) ny vän idag, en vän som kan ge mig den glädje jag känt tidigare men saknat ganska länge. Glädjen att fotografera.

Här är en annan vän som gör mig varm om hjärtat och glad i sinnet. Att den trivdes så bra med att flytta hit och belöna mig med så många blommor!

Här är en annan vän som gör mig varm om hjärtat och glad i sinnet. Att den trivdes så bra med att flytta hit och belöna mig med så många blommor!

 

Den har verkligen trivts i sin kruka och blivit kraftig och ger många blommor. Blommor som ser ut som sammet.

Den har verkligen trivts i sin kruka och blivit kraftig och ger många blommor. Blommor som ser ut som sammet.

Nya knoppar hela tiden.

Nya knoppar hela tiden.

Åhhh lilla lavendel, jag som trodde du var helt i döende har ytterligare en pytteliten blomma och flera skott spretar mot skyn.

Åhhh lilla lavendel, jag som trodde du var helt i döende har ytterligare en pytteliten blomma och flera skott spretar mot skyn.

 

Share Button

4 kommentarer

  1. Nog märks det att du har ny kamera! Smile Vad kör du med för objektiv här?
    Kram

  2. Förresten hade du inte en annan (snyggare) bakgrund innan idag?! Question

  3. Tyckte du om mina egenhändigt skapade fjärilar? Den gröna passar min sinnesstämning…kanske kan ändra på den och ta tillbaka fjärilarna igen… snart

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.