Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kajor med vårkänslor

| Inga kommentarer

image

Ger husägaren arbete… Grannen kom och undrade om vi visste om att kajorna bygger på flera ställen under taket på förlängningen. Näpp, det gjorde vi inte! Orolig för att stänga in någon fågel fotade jag först Razz Gott om pinnar är det men snart har kärleken spikat igen de små springorna och jag räfsar gamla löv mellan hus och häck.
Grannen? Tja, det var han som anmälde oss för ngr år sedan och inte pratat med oss sedan dess. Han verkar faktiskt ha anammat det byarådet rekommenderade, att väluppfostrat, trevligt, medmänskligt och med allmänt hyfs prata med sina bybor.
Jag är inte sen att haka på – fram för mer vänlighet i världen!

För den som undrar pratar den andre grannen också med oss, låtsandes som om han inte kommer ihåg hur otrevligt han skrek åt mig i fjol. Eller så minns han verkligen inte…% var ju konstant när det hände och en lång vinter har passerat. Jag säger samma här, jag väljer vänlighet och hälsar tillbaka.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.