Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Beundran

| 1 kommentar

Jag har många runt mig som jag tycker om av olika anledningar. Några av dem innesitter med kunskaper/förmågor som jag beundrar.
L8 har jag redan skrivit om – denna gången är det Sanna. ♡
Ensamstående mor till tre ungar, en usel ekonomi som ngn annan försatt henne i och ett jobb som tar ett steg fram och tre tillbaka. Trots alla motgångar har hon tid för en trasig och håglös vän.
Trots allt elände har hon fostrat tre helt underbara ungar! Själv!
De är duktiga, omtänksamma, lydiga och godhjärtade flickor och gosse.
Lilla Alliz hade feber och satte sig tillrätta hos mig medan mamma åkte ett ärende.
image

Lilla sötnöten somnade…och jag hade inte hjärta att lägga ner henne…
Så jag satt där och mös medan de två stora spelade Mario i en rasande fart.

Tyvärr kunde jag inte lösa tv-problemet pga ABK har valt att låsa antennsignalen till Canal Digital. Men vi provar med en bordsantenn nästa vecka Wink

Share Button

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.