Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Som en struts

| Inga kommentarer

Just nu vill jag leka struts och stänga ute alla måsten. Jag har ingen som helst lust för midsommar. Jag vet att det blir trevligt men jag har en annan agenda och det stör mig att jag är så långt back i den.
Det är inte alls lika kul att ha gäster när det är kartonger överallt, 3/4 tapetserat, inget golv slipat och vaxat. Altanen är skitig igen, inga nya takrännor, ris som ska eldas här och var, dammens filter måste rengöras så det inte pajar, saknar akryl på fem fingrar och kommer nog se ut så under helgen.

Jag är fattig (för att jag valt att lägga alla mina pengar på köket), jag är gråhårig, plöfsig och får fler och fler psykosomatiska symtom inför mötet med FK mfl på ons.
Därtill kommer svärfars flytt om ca 14 dagar. Det kommer inte bli lätt!

Vi är inte direkt trevliga mot varandra vid dialys och jag saknar tiden när vi bara var. Jag hatar den maskin som håller min älskade vid liv. Jag räds över tanken på att mista honom pga infektion eller att resten av kroppen ska stänga pga tokiga halter. Finns inte mkt belägg för det sista men när ångesten redan finns där i magen späds den lätt på.

Nä, en natts god sömn kanske får rätsida på tankar och känslor.

Dagens positiva – vi har kunnat återförena bortflugen fågel med sin ägare igen Smile

Och en sak till…snart blommar en porslinsblomma för första ggn här!
image

Och…tre små undulatbebisar hittade jag i en holk idag
image

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.