Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Det som inte fick hända…hände

| Inga kommentarer

Farmor kallade honom apa. image

Apor är duktiga på att klättra …och ibland trillar de ner. Så gjorde även min snälle älskade far idag och gav mig en ångestrusch som hette duga!
Men likt en apa så föll han duktigt och fort uppe på benen igen. Jag bannade mig själv som önskat hjälp av en som för 1,5 månad sedan fick nu höftled! Hur tänkte jag där? Tänkte jag? Brydde jag mig bara om att uppfylla min önskan och att göra av med fars rastlöshet?

Nu är det mesta klart och i morgon blir det ny ytterbelysning, uttag och så ska plastskivorna upp. Allt får ske på fm för på kvällen är jaktmöte i miniland Wink

Jag är glad men med ett stänk av ångest.

Hundarna har skött sig mkt bra idag. Inte varit allt för mkt i vägen, knappt skällt (förutom när räddningshelikoptern letade efter en försvunnen tjej längs stranden)

image

Natti!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.