Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Uppdrag städa tomten

| Inga kommentarer

image

I em tyckte vi att vinden låg rätt, svag vind mot havet. Så vi började äntligen elda upp allt ris och gav oss på evighetsjobbet med att bli av med all gammal murken ved.
Det tog på krafterna att dra i det taggiga riset efter slån, nypon och andra stickiga pinnar. Inte gjorde det saken bättre av att vi gjorde skogsmyrorna galna…de bet oss. Solen sken och jag märkte för sent att jag inte täckt bröst och hals så nu är jag kliande prickig. Men det gör inget. Även om kroppen skriker av värk och trötthet så har det varit en bra dag! Jag har pysslat utomhus mest hela dagen och samtidigt lyssnat på Läckbergs ”Isprinsessan”.
I morgon får jag låta kroppen vila, det är ju Kristi himmelsfärdsdag, Norges nationaldag OCH finaste Sannas födelsedag!

Over and out…zzzzzzz…

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.