Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Shapeup

| 2 kommentarer

image

Nu är det dags, dags att försöka ta tag i livet. Jag vet inte hur det ska gå till men…
I vinter har jag gått upp mer än lovligt i vikt. Jag är inte uppe i min maxvikt (tack och lov) men inte långt ifrån.
Jag har inte ätit så annorlunda i vinter men däremot har jag inte kunnat röra på mig som jag ska pga psoriasisartriten Frown Det är inte bara det man stoppat i sig som är viktigt, att röra sig är A och O, det vet alla.

Så nu tog jag hem samma app som syrran, shapeup. Nu ska jag banne mig bli påmind om att jag måste röra mig mer. Helt klart lämplig tid då trädgården kommer ge massor med gratisgympa Smile
Igår gick jag över rekommenderat kcal-intag, mkt pga tårtan hos svärfar och att vi mest satt stilla hela dagen.
Nu vet jag sedan tidigare att jag kan ställa mig på svältkost när lusten faller på. Jag har lovat mig själv att följa rekommendationerna och äta så nära det föreslagna antal kcal varje dag. Att äta för lite ger samma verkan på mig som att äta för mkt…

Tvi tvi tvi i nävarna och hoppas jag kan hålla ut…ett år…sen är jag nere på samma vikt som när jag träffade kärleken för 17 år sedan.
Den som lever får se! Wink

Share Button

2 kommentarer

  1. Om jag fortsätter så här så är jag på min målvikt innan Vicces födelsedag men det tror jag inte så mycket på. Det är alltid lättare i början.
    Lycka till!

  2. Ha, hur har vi lyckats med detta? För ca 1 vecka sen hämtade jag samma app! Har dock varit slarvig….men nya tag från måndag

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.