Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Sommarlektyr! 

| Inga kommentarer

Idag fick vi fler böcker på utbildningen. Dreggel rann ur mungipan direkt. Illustrator-boken är jag mest nyfiken på. 

Jag är så galet glad över att jag lyckades tjata mig till att gå den. Det är fruktansvärt inspirerande varje gång. Idag var det skrivdag, många nya tips om hur man får till den där wow-texten. 

Vi hade egna datorer med. Det borde jag ha varje gång för jag skriver fortare på den än för hand. 

Efter en snabb lunch på Spot shoppade vi på Hansakompaniet. Lunchtiden tog slut alldeles för fort. Det var galet mycket folk på EH så jag fick lämna kön. Ingen latte 😔

Men innan vi skulle köra hem undrade I lite pillemariskt om jag inte ville ha en latte innan vi körde hem? Hon ville in och köpa skorna hon sett på lunchen 😂.
Nu är jag helt slut. Det surrar massor av ”kuligheter” i skallen. Saker som faktiskt får vänta tills i morgon. 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.