Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

För kärlekens skull

| 3 kommentarer

image

Ja alltså för hans sinnesfrids skull! 😂
För fyra år sedan bytte jag dator och han tyckte att min gamla dög alldeles utmärkt åt honom. Den har strulat länge men han har envist fortsatt med den. Ikväll ringde han och sa att den luktade svavel… Jaja, stäng av den när du ska sova ”så får jag titta på den i morgon” sa jag. Han kommer hem på dialyspermis i morgon och då ska han få datorn. En ny. Inget arvegods.

Jag fick leta lite för dels måste den ha dvd-läsare och dels måste den ha windows 7 för att Age of Empires ska funka. Jag har lagt in genvägar till streamingtjänster så kan han glo på mer än de sju kanaler sjukhuset har.

Nu kan han kanske finna lite ro på sjukhuset i väntan på sin hjärtstartare…

Share

3 kommentarer

  1. Så du menar att han ska spela Age of Empires på sjukhuset? Då måste du varna personalen först, annars lär det tro att ett mindre världskrig brutit ut inne på hans rum!

    • Hahahaha han hade dator och spel med sig förra gången också Jag ser det som ett ultimat test på vad hjärtat klarar. Fixar det hans utbrott är det andra orsaker till att det skenar och skulle han få ett anfall är han på absolut rätt plats
      När han fått sin ICD lär han själv bli varse hur arg han kan bli utan att få en el-kyss…

  2. Hmmm, då kanske du får det lugnare hemma, eller så får han be läkaren ställa in IDC:n så att den klarar AOE-utbrotten!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette