Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Prickat in lite!

| Inga kommentarer

Äntligen ringde reumatologen!
Äntligen får jag ta min Orudis igen!
Blir det prickigt igen kan vi anse att det är den som ställer till det. Då får vi ta tag i problemet då…
Nu får jag åtminstone smärtlindring igen Det har varit jobbiga dagar utan Orudis. Jag får fortsätta med Tavegylen så länge jag har behov av den. Klådan är där omedelbart om jag låter bli att ta den trots att prickarna är knappt synliga nu.

Men redigt’ gla’ får jag inte vara. En gräslig förkylning har flyttat in :'( Jag klarade vintern med aningens snuva bara, såååå nöjd! Nu är det mitten av juni, första sommarmånaden och jag har svår hosta, täpp näsa, skallebank och feber. Värst är hostnysningarna. Man börjar hosta och så dyker det upp 5-15 nysningar i ett enda pärlband. Det finns lixom’ varken syre eller ork att hostnysa! Har svimmat vid något tillfälle av det… Sen kan man torka tårarna som rinner och snyta sig ett par gånger och hämta andan som försvann.
image

Och vaaaad sker vid feber? Eller rättare sagt vad får inte ske på en torsdag med feber? Ingen MTX :'( Då vet jag att nästa vecka är biverkningarna snäppet värre än annars men har jag inget val så har jag inte…

Atjo!…. Host host… image
Nu måste jag försöka sova lite. Högläge, piller så det räcker som till en halv middag, näsdroppar… och lite sömntabletter så kanske jag är i lite bättre skick i morgon…?!

image

God natt!
image

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.