Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Äntligen!!

| 3 kommentarer

Jag blev så infernaliskt sur på Felia som lovade mig min Samsung Galaxy S6 igår. Men se igår fick jag reda på att den inte skulle levereras förrän idag. Tja,ett dygn till klarar man väl…Wink Men TJI fick jag! I morse kom ett sms om att de hoppades kunna leverera nästa måndag. Hur hög irritationsnivån var vill jag inte beskriva.
Medan jag stod och funderade på ett php-problem på jobb fick jag en snilleblixt! Hehe 😎 Körde raka vägen till Feliabutiken efter jobb. Jodå, visst hade de S6, inga problem. En kvart senare var jag på väg hem med min nya leksak aka hjälpmedel.

image

Det här har jag saknat på tidigare lurar, att kunna se hur lång tid det är kvar på laddningen.
Som vanligt är det en massa pillande innan allt finns där man vill.
Kameran har jag bara lite snabbt testat och blev glatt överraskad.

image

Ja det blev på Tiger för hundarna var ute och jag tyade inte gå efter dem 😜 Blir mer test i morgon om det är lite skönare väder. Kroppen strejkar totalt av dessa väderomslag.

Share Button

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.