Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Lättnad!!

| Inga kommentarer

Idag har jag haft träningsvärk och ledvärk från *censur*! Jag spände mig något kopiöst igår… tror jag… Dagen har fått vara precis som kroppen velat, avslagen, vilande och en hel del Netflix.
Precis när jag börjat skala potatis till päregröden’ ringer telefonen och jag säger till kärleken att jag är upptagen med att laga middag. Han svarade och kom med luren ”reumatologen” viskade han. Det var bara att snabbt torka näven och ta telefonen. Jag var helt inne på att det var något mer ”fel” på mina blodprover (kreatininet var lite högt igen pga att jag fuskat med vätskeintag). Dr säger ”du var på röntgen igår… ” GLURP! Oops! Detta var jag inte beredd på! Svar skulle ju komma nästa vecka! Jahapp… då har de hittat något, tänkte jag och satte mig på en köksstol. ”Bilderna var fina och man ser inget cancer, allt ser bra ut i brösten”. Va? Vad sa du nu? Ingen cancer? WOW!!!!! YES!!! ”Jag tycker dock att du ska göra biopsi av lymfkörtlarna ändå” Jaja, men okej, jag gör väl det då!
Med stor lättnad ställde jag mig på darrande ben vid spisen och i förvirringen drog jag upp värmen på korven istället för att sänka… så jag brände allt och fick plocka fram ny halva. Men so what! Tuttarna är okej och ikväll åkte MTX ner betydligt lättare än de någonsin gjort.
Jag är tacksam över att bo i ett land med bra sjukvård, i ett landsting som fortfarande har råd att utföra undersökningar även utan mer än vaga misstankar.
Min reumatism blev just aningen lättare att samleva med…. Iaf just nu.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.